Home  /  Podcast Directory  /  Music  /  crystalx


Last update: 2012-06-09

mbah dukun

2012-06-09

Permisi mBah, kulonuwun nopo ngriki daleme mBah Mangun? Sing kondhang dadhos dukun tetombo mesthi mantun gadah putri namine Atun Kulo mriki mBah, estu bade pados jampi jampi wuyung sanes jampi wudhun Pripun mBah? Pripun mBah Dukun? Ampun terus ngalamun Keng putra Atun, mBah, kadhos kulo nggih purun mesthi enggal mantun Permisi mBah, Si mBah Dukun Terimakasih alias maturnuwun Sakit kulo pun mantun diparingi Atun Sak niki kersani kepripun Kulo niki mBah anake wong tani yutun sugih beras, sugih pantun Pripun mBah? mBah Dukun ampun terus ngalamun Duh aduh aduh, ampun mBah Keng putra Atun, mBah, niki tumbasanipun: anduk kalih sabun [...]…

x

Share: mbah dukun


rondo kempling

2012-06-09

Ndak pundi Mbak Ayu bade tindak pundi? kadingaren tindak wae ora numpak taksi Dewean opo ora wedi? Timbang nganggur kulo gelem ngancani Kleresan mas alias kebetulan blanjane kathah rada kabotan Ha yen purun enggal-enggal ngrencangi tekan omah mangke kulo opahi Ee… Tobil wong Legan golek momongan Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan? Ampun gelo mas sampean ampun kuciwo kulo rondo anyaran ditinggal lungo Awan-awan lungo blonjo ning pasar pahing wing-wing… Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing… Ning Semarang Mas.. Tuku gelang karo anting-anting Jo sumelang yo ben rondo dijamin kempling.. Kempling lho mas…. Muanteb… tenan [...]…

x

Share: rondo kempling


sewu kuto

2012-06-09

Suwe ora ketemu, cah ayu Gawe kangening atiku Taksuwun rinten lan dalu Pamujiku manggiha rahayu Lha piye genah-genahe, yo kene Takanti-anti kabare Ora esuk ora sore Mung kelingan sak solah bawane Reff: Nadyan mung krungu swarane Apa maneh yen nyawang eseme Bebasan segara madu Kalah manis..sing manis pancen esemmu Iba bungahing ati, cah manis Antuk nugrahaning Gusti Ora mung jroning impenku Bisa nyanding sliramu, cah ayu [...]…

x

Share: sewu kuto


nyidam sari

2012-06-09

Ndak pundi Mbak Ayu bade tindak pundi? kadingaren tindak wae ora numpak taksi Dewean opo ora wedi? Timbang nganggur kulo gelem ngancani Kleresan mas alias kebetulan blanjane kathah rada kabotan Ha yen purun enggal-enggal ngrencangi tekan omah mangke kulo opahi Ee… Tobil wong Legan golek momongan Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan? Ampun gelo mas sampean ampun kuciwo kulo rondo anyaran ditinggal lungo Awan-awan lungo blonjo ning pasar pahing wing-wing… Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing… Ning Semarang Mas.. Tuku gelang karo anting-anting Jo sumelang yo ben rondo dijamin kempling.. Kempling lho mas…. Muanteb… tenan source : http://crystalhawa.com [...]…

x

Share: nyidam sari


I’m Beginning To See The Light

2012-06-09

I never cared much for moonlit skies I never wink back at fireflies But now that the stars are in your eyes I’m beginning to see the light I never really went in for afterglow Or candlelight on the mistletoe But now when you turn the lamp down low I’m beginning to see the light Used to ramble through the park Shadowboxing in the dark Then you came and caused the spark That’s a four-alarm fire now I never made love by lantern-shine I never saw rainbows in my wine But now that your lips are burning mine I’m beginning to see the light Used to ramble through the park Shadowboxing in the dark Then you came and caused the spark That’s a four-alarm fire now I never made love by lantern-shine Never saw rainbows in my wine Now that your lips are burning mine I’m beginning to see the light I’m beginning to see the light I’m beginning to see the light Crystal X mengobati keputihan http://crystalhawa.com [...]…

x

Share: I’m Beginning To See The Light


kembali pada Allah

2012-06-08

hasbunallah wanikmal wakil nikmal maulana waanikman nashir bila hati gelisah tak tenang, tak tentram bila hatimu goyah gelisah, merana jauhkah diri ini dar Tuhan, dari Allah hilangkah dalam hati dzikirku, imanku hanya dengan Allah hatimu akan menjadi tenang dengan mengingat Allah hilangkah semua kegelisahan cukuplah hanya Allah hati bergantung, berserah diri [...]…

x

Share: kembali pada Allah


Podbean.com Best Podcast Hosting Audio Video Blog Hosting!

2012-06-08

Welcome to Podbean.com. You can edit this post by clicking “Manage” Tab then “Posts” sub-Tab after you log into your Podbean Dashboard. Podbean.com provides an all-in-one service for video and audio podcast/blog. You can customize your podcast/blog site on mouse clicking, see where your audiences come from on a geographic map powered by Google, moderate your comments with a built-in anti-Spam filter, easy to customize your iTunes podcast page in the iTunes preview page. Learn more at http://news.podbean.com. Have question ? Check out Podbean.com FAQ. Happy Podcasting! [...]…

x

Share: Podbean.com Best Podcast Hosting Audio Video Blog Hosting!


crystalx

New podcast weblog

crystalx


Switch to our mobile site